Prislista Porträtt

En fotografering hos mig kostar 795 kr. I det ingår ca 1.5 timmes fotograferingstid. Ibland går det lite snabbare och ibland tar det lite längre tid.

Är det barn som ska fotograferas anpassar jag fotograferingen till dem eftersom vissa barn behöver längre tid än andra att vänja sig vid situationen.

Det brukar gå väldigt bra efter lite busande och skojande. Jag har själv tre barn så jag har full förståelse för att barn reagerar olika i ovana situationer.

Det ingår också ca 1 timmes bildvisning i priset.

Är det fler än 6 personer kostar fotograferingen 1295 kr. Det är för att det tar längre tid ju fler ni är.

Bildvisningsdag bokar vi under fotograferingen. Om det är barn/familjfotografering väljer vi en tid som passar båda föräldrarna eftersom det är viktigt att båda är med.

Det är nämligen under bildvisningen ni gör er beställning av era bilder.

Under bildvisningen får ni även rabatt ju högre beställningssumman är, så passa på att ta med nära och kära på bildvisningen.

Om man vill göra en fotografering till inom ett år får man halva priset på den. Man kan tex kombinera nyföddfotograferingen med en fotografering när barnet är nio månader.

Eller varför inte ta lite fina bilder på den vackra magen, och sedan såklart på det lilla underverket.

 

Barnfotografering

Fotografering Noah

 

 

 

 

Inför din fotografering!  

Vad kan man tänka på?

  • Att vara pigg och utvilad!
  • Att kläderna är rena och inte är skrynkliga.
  • Matcha! Kläder, smink, accessoarer, rekvisita osv..
  • Är det två personer som ska fotograferas tillsammans är det snyggast om man matchar varandra så att inte färger etc. skär sig mot varandra.
  • Detaljer syns mer och tydligare ju färre de är…Less is more!
  • Fotograferas man i studio försvinner mycket av makeupen i blixtljuset, så vill man se sminkad ut får man lägga på lite extra.
  • När det gäller smink är det viktigt att tex foundation stämmer överens med ens egna hudton som tex, på armar,hals… Det är också viktigt att lägga på makeup jämnt så att man inte ser flammig ut på bild.
  • Om händer ska synas på bild är det bra om naglarna är nylackade eller inte målade alls, utan kanske bara jämnt filade.

Och ett sista tips…gå inte till fotografen om du är sjuk, trött, grinig, bakis..det syns på bild ;)

Comments are closed.